Crna četkica za sjenilo okvira za sjenilo

Black System Frame Eyeshadow Blending Brush mala četkica sa okruglim ivicama za osjetljivo sjenilo ili puder u detalje i konturiranju. Napravljene od visokokvalitetnih sintetičkih čekinja koje se ne slijevaju, nudi jednostavan način usavršavanja načina na koji se boja pojavljuje oko očiju.

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: Crni sistemski okvir Četkica za miješanje sjenila.

Model NO: E 37

Upotreba: Oko

Materijal za kosu: Sintetička kosa

Materijal ferula: aluminijumski ferul

Materijal ručke: Drvena drška

LOGO: Prilagođeno

Boja: Prilagođeno

Pakovanje: OPP / kutija u boji


Opis:

Ova crna sistemska četkica za blendiranje sjenila je sužavano dizajnirano za nanošenje i miješanje osnovne sjene prve boje u nabor kapka s mekim završetkom. Mešajte između svakog prelaza u boji da biste sprečili oštre ivice. Nudi jednostavan način usavršavanja načina na koji se boja pojavljuje oko očiju. Ova četkica takođe deluje za konturiranje na stranama nosa ili za blendiranje vašeg sredstva za prikrivanje.

Štoviše, ključ sjajnih četkica za šminku su čekinje. Crno sistemsko četkica za blendiranje sjenila napravljena je od visokokvalitetnih sintetičkih čekinja koje se ne slijevaju. Čekinje su mekane, ali prave gustoće kako biste efikasno ubrali i distribuirali proizvod. Svidjet će vam se koliko su mekane čekinje, a čišćenje je povjetarac.

Osim toga, drvena drška sa čvrstim motorom prihvaća odličnu ergonomiju, čineći je udobnom za držanje. Uz pravilnu njegu, u vašoj crnoj sistemskoj četkici za sjenilo koja se uklapa, možete uživati godinama. Sa kompaktnom veličinom za jednostavno nanošenje, odlično je i za putovanja.


Crna

FAQ

- Kakav je oblik ručki?

To su ravne ručke, vrpce i ostale ručke.

- Kakav je završetak na ručkama?

Oni su sjajni ili mat finiš.


Hot Tags: crni sistem okvira četkica za miješanje sjenila, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like