Curelty besplatne četkice za blender sa zlatnim mat očima

Curelty besplatne četkice za blender sa zlatnim mat očima

Ova četkica za sjenilo za sjenilo ima najudobniju čekinu, elegantni zlatni ferule i svijetlo zelenu mat završnu ručku.

Detalji o proizvodu

Curelty bez zlatne mat četkice za blender za očiImam lijepu svijetlozelenu četkicu za sjenilo. Morao sam vam reći da ova četkica ima najudobnije čekinje, elegantnu zlatnu fero i svijetlo zelenu mat završnu ručku. Imam četkicu za blender sjenila. Moram vam reći da ova četkica može vrlo lako miješati materijal glatko i nježno. Imam četkicu za blender sjenila. Ovde najavljujem da je ova četkica potpuno besplatna bez ikakvog ispitivanja na životinjama. Imam četkicu za blender sjenila. Mogu vam reći da ova četkica sadrži organske komponente koje će zaštititi okoliš. Imam četkicu za blender sjenila. Predlažem vam da je kupite vrlo brzo, jer je sada sezona prodaje. Mi ćemo vam ponuditi najbolju cijenu.

Curelty free golden matt eye blender brushes-1

Ime Curelty bez zlatne mat četkice za blender za oči
Koristeći način Šminka za oči
Glava bez kose
telo drvena drška
boja prema vašim zahtjevima

Curelty free golden matt eye blender brushes-2

Curelty free golden matt eye blender brushes-3

Curelty free golden matt eye blender brushes-4


Svijetlo zelena garnitura četkica uključuje 5 četkica!Sadrži 5 osnovnih četkica i rolu četkica za držanje svih vaših četkica. Sve četkice u setu imaju ružičaste do plave ombre meke čekinje i ručke sa srebrnim hardverom i zlatnim detaljima. Oni su savršeni alati za jednostavno korištenje koji pomažu u stvaranju vašeg izgleda. Savršeni set četkica bez obzira jeste li šminkerka ili tek započinjete!


Lijepa četkica za miješanje savršena je za nanošenje tekućih i kremastih umetaka. Meka je i zaobljena kako ne bi ozlijedilo osjetljivo područje oko očiju.


Njegov je dizajn super šarmantan, sa zelenom i zlatnom bojom te smeđim gradijentnim sintetičkim čekinjama koji proizvod dobro nanose na kožu i ostavljaju vrlo prirodan izgled.


Sastav: Četkice od polistirena, aluminijuma i sintetika.


Uvek ga čuvajte dobro zatvoreno, daleko od svetlosti i prevelike toplote. Ostavite van dohvata djece.

Hot Tags: curelty free zlatne mat četkice za blender za oči, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like