Infracrveni digitalni toplomjer za čelo

Niska cijena CE beskontaktni infracrveni digitalni termometar za čelo, termometar za uho sa funkcijom čela.

Detalji o proizvodu

Infracrveni digitalni termometar za čelo


· Vremenski termometar potpomaže kliničke studije i preporučuju ih medicinski stručnjaci. Da bismo postigli pouzdane rezultate i osigurali izvrsne performanse, primjenjujemo ažuriranu senzor visoke preciznosti i najnoviji pametni čip. Brži je, pouzdaniji i sigurniji.


· Digitalni termometar dizajniran je za sve uzraste, odrasle, novorođenčad i starije osobe. Ne samo da podržava funkciju čela ili uha, već je u stanju da preuzme temperaturu u sobi / objektu. ℃ i ℉ se lako mijenjaju.


· Inteligentni indikator svetla& 40 setovi memorije: Opremljen sistemom za upozorenje na temperaturu, termometar za temperaturu će pokazati temperaturno stanje sa odgovarajućim lampicama i zvučnim signalima. 35 seti očitavanja snimaju se radi boljeg praćenja promjene tjelesne temperature.


· 1 drugo brzo merenje sa trenutnim očitavanjem, plus režim isključivanja zvuka, samo podnesite temperaturu bez budnosti. Možete ga jasno pročitati čak i u mraku, sa velikim LCD zaslonom sa pozadinskim osvjetljenjem.


Low price CE non contact infrared digital forehead thermometer ear thermometer with forehead function 1

Low price CE non contact infrared digital forehead thermometer ear thermometer with forehead function 2

Low price CE non contact infrared digital forehead thermometer ear thermometer with forehead function 3


CE&pojačalo; ROHS sertifikat

cetificate

Fabrička slika

未标题-4

cetificate

Hot Tags: infracrveni digitalni termometar za čelo, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like