Šarene četkice za sjenilo za kosu i ručka

Šareno četkica za sjenilo za kosu i spin Handle mala je četkica s okruglim ivicama za osjetljivo sjenilo ili puder u detalje i konturiranju.

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: Šarena četkica za sjenilo za kosu i ručica

Model NO: E 48

Upotreba: Oko

Materijal za kosu: Sintetička kosa

Materijal ferula: aluminijumski ferul

Materijal ručke: plastična drška

LOGO: Prilagođeno

Boja: Prilagođeno

Pakovanje: OPP / kutija u boji


Uvod proizvoda:

Kao i svaki oblik umjetnosti, šminkerska umjetnost zahtijeva prave alate za stvaranje remek-djela. Čisto svježe lice djeluje kao platno na kojem se nanose pigmenti rumenila, sjenila, kontura i usana. Prave četkice, olovke, spužve umjetniku pomažu u stvaranju širokog spektra izgleda. S pravom četkom ili olovkom umjetnik se može primijeniti s preciznošću i preciznošću. Ponekad će se umjetnik odlučiti za upotrebu golih ruku ili prstiju, što omogućava intuitivniji pristup nanošenju šminke. Većinu vremena koristi se pouzdan set četkica za poboljšanje tehnike i vještine šminkera.


Opis:

Ova šarena četkica za sjenilo i ručka za kosu je mala četkica s okruglim ivicama namijenjena nježnim sjenkama ili detaljima i konturama pudera. Napravljen je od visokokvalitetnih vlakana pogodnih za sve tipove kože i bez mirisa. Štoviše, prekrasna blistava spiralna ručka s gusto nabijenim čekinjama koja podsjeća na lijepu i jaku ljupku četkicu za šminku, totalno sanjanu. Među morem osnovnih, crnih, utilitarističkih alata za ljepotu, ova šarena sjenila za kosu i ručka za kosu jednako je čarobna i potpuno posebna kao što se može zamisliti. Ova profesionalna četkica vrlo je lijepa, zaista lijepog kvaliteta s nevjerojatno mekanim sintetičkim čekinjama, čvrstim ručkama, bez prolijevanja četkica. Uz sitne kompaktne dlačice, ove četkice će savršeno ravnomjerno raširiti šminku i neće ostaviti nikakve tragove. Uz to, sveukupni učinak potpuno je sanjiv kao što možda mislite, a Colorful Hair Eyeshadow Brush i Spin Handle najbolji su festivalski poklon za djevojku, kćer ili majku.


Raznobojan

Hot Tags: šarene četkice za sjenilo za kosu i spin ručka, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like