Povećajte korektor četkica za oči u obliku četkice za oči

Ovo je vrlo koristan korektor četkica za blendanje očiju.
Bijela boja i lijepa kosa poklanjaju vam nov sretan dan.

Detalji o proizvodu

Povećajte korektor četkica za oči u obliku četkice za očiMoja najbolja prijateljica Amy danas ima jako dobru šminku za oči. Pitam se zašto može učiniti da joj oči izgledaju tako lijepo ružičasto. Mislim da će svi koji je vide biti privlačni njenom obožavanom kozmetikom za oči. Pitam je zašto danas izgleda tako divno. Kaže mi da ima najkorisniju kozmetičku četkicu za sjene. Ta četkica ima lepršavu i mahanu četkicu. Četka kozmetiku na svaki ugao lica i oko očiju. Najjednostavnija bijela drvena drška pruža dobru podršku tokom njenog šminkanja. U svom dubokom srcu želim da imam dobru šminku za oči kao ona, pa odlučim da kupim dobru četkicu za sjene nakon Amynovog savjeta. Nadam se da mogu biti simpatična djevojka, kao i moja dobra prijateljica Amy.

Enchance Eye Crease Brush Blended Concealer-1

Enchance Eye Crease Brush Blended Concealer-2

Naše četkice za sjene idealne su za koncentriranu primjenu boja visokog utjecaja u rasutim pigmentnim nijansama, što ih čini savršenim.

Ova karakteristična četkica za sjene dizajnirana je tako da u potpunosti prekriva sjene pomoću posebne funkcije kose. Kolege se mogu koristiti za čišćenje raspršenih pigmentacijskih sjena.


Četkica za sjenilo: Vrlo fina višeslojna pokrivenost, vrlo tanak konus za nanošenje na pigmente ili bljeskove.


Naš kist za sjene je osnovno sredstvo za oči. Njegov dvostruki dizajn omogućava najbolju upotrebu dviju četkica na jednom instrumentu. Meka, obojena četkica savršena je za upotrebu na licu, dok sofisticirana četkica za kupolu omogućava glatko prekrivanje nabora i sjenki na trepavicama super mekim sintetičkim čekinjama.

Hot Tags: obogatite četkicu za nanošenje očiju pomiješani korektor, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like