Srednja olovka sa četkicom za sjenilo za povjetarac

Srednja olovka sa četkicom za sjenilo za povjetarac

Ova četkica za sjenilo u stilu olovke izgleda sjajno sa četkicom, drvenom ručkom u boji zlata i metala u svijetloj boji.

Detalji o proizvodu

Olovka sa srednjim sjenilom za sjenilo za povjetaracKad sunčeva svjetlost prođe kroz moju zavjesu feel Osjećam se toplo i ugodno. Otvorim oči i ispružim ruke da prigrlim prekrasno jutro. Znam da dolazi prekrasan dan. Perim lice i stavljam kremu na lice. Nakon toga želim imati dobru šminku za oči. Otvaram ladicu i uzimam svijetlozelenu četkicu za šminku sjenila. Nježno zalijepim sjenilo na očnu utičnicu. I odjednom je svjetlo ispod. Na kapcima još uvijek četkam sjenilo dublje ružičaste boje. Mogu učiniti da moje dvostruko navijene kapke izgledaju ljepše. Najzad koristim tamno crveno sjenilo na ivicama oka. Tako je završena vrlo lijepa šminka za oči. U tom trenutku možete uživati u svom poslu i ujutro se dobro natopiti.


Medium Eyeshadow Pencil Brush for Breeze-1

Četkica za šminkanje očiju srednje veličine u obliku konusa. Njegove guste i zaobljene čekinje idealne su za nježno definiranje nabora vjeđa bojom i za precizno i suptilno spajanje.


Okrugla i sužena četkica za oči. Njegova prirodna četkica nanosi sjenilo i miješanje bilo koje vrste sjenila, uključujući labavi puder.


Četkica za oči s prirodnom četkicom idealna za stvaranje i miješanje preciznih linija na cijeloj liniji trepavica.


Medium Eyeshadow Pencil Brush for Breeze-4

Medium Eyeshadow Pencil Brush for Breeze-2

Medium Eyeshadow Pencil Brush for Breeze-3

Ljudi s podrškom je dobar projekt Shenzhen Xiuzhuang Makeup Tools Ltd.

 


Prevencija je nada. Briga o sebi je izazov. Istraživanje i pronalaženje rješenja je zadovoljstvo. Biti blizak onima koji pate je hrabrost. Izlječenje je radost.


Emocije i iskustva koja ujedinjuju oko 500 žena koje nemaju dobar alat za šminkanje.


Danas u Kini 8 od 10 tih žena život može gledati s novom svjetlošću u očima, licu i u srcu 10 godina nakon dijagnoze.


Svetlost onih koji su je napravili, od onih koji se osećaju srećom, voljenom i žele da dele ovo svetlo sa onima koji ih okružuju.


Usmjeravanje reflektora svakodnevice o ovoj bolesti i onima koji se bore protiv nje na nekoliko frontova.


Podrška je dobra projekt je fondacije Umberto Veronesi koja od 2016. godine pruža praktičnu podršku za istraživanje, kroz finansiranje šefa; to je sila u promociji informacija i znanja i podsticanju preventivnih aktivnosti po ovom pitanju. Tvornica Xiuzhuang sada posvećuje kolekciju kapsula: Budite hrabri. Budite vedri. Budi ti. Prihod od prodaje donirat će se Fondaciji.Hot Tags: srednja četkica za olovke sjenila za povjetarac, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like