Posebna izgled gusta četkica za obrve za kosu

Posebna izgled gusta četkica za obrve dizajnirana je za precizno, kutno nanošenje na sjenilo, obloge za oči, bojenje obrva i ruž.

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: Četkica za obrve posebne guste kose

Model NO: E 23

Upotreba: Oko

Materijal za kosu: Sintetička kosa

Materijal ferula: aluminijumski ferul

Materijal ručke: plastična drška

LOGO: Prilagođeno

Boja: Prilagođeno

Pakovanje: OPP / kutija u boji


Opis:

Ova specijalna četkica za obrve sa specijalnim izgledom za kosu profesionalna je četkica dizajnirana za savršeno oblikovanje i popunjavanje obrva preciznim, definiranim potezima, istovremeno omogućujući ravnomjernu raspodjelu proizvoda i boje. Pomaže vam da postignete izvrsno oblikovane obrve kod kuće.

Svaka četkica je dizajnirana kako bi vam pomogla da ispunite, oblikujete, oblikujete i ukrotite obrve kako biste stvorili prekrasan izgled. Izrađen je sa neiskupljenim, ručno rezanim čekinjama za stručno punjenje i definiranje. Vrhunska sintetička vlakna ne sadrže surovost, ne prolijevaju se, 100% prilagođeno veganima, sigurna su za osjetljivu kožu i mogu se lako očistiti. Dizajn izgleda ove četke je osjetljiv i poseban.

Specijalna izgled četkica za obrve gusta dlaka savršena je za sve oblike obrva, prikladna je za držanje, lako se čisti, idealna je i za profesionalne šminkere i za početnike. Pogodno vam je za pohranu ili slanje prijateljima.

Gusta


Proširiti:

Upotreba: pogodno za šminkanje sjenila.

Uporaba: četkati rep i umočiti ga u malo sjenila kako biste ravnomjerno razmazali kapke.FAQ

- Koju vrstu četkice za šminkanje napravite?

Imamo četkicu za lice, četkicu za oči i četkicu za usne.

- Koliko četki za lice imate?

Možemo napraviti različite vrste četkica za lice, poput temelja, četkice za puder, četkice za rumenilo, četke za isticanje, četkice za konture, četke za korektor i četke za ventilator.


Hot Tags: poseban izgled gusta četkica za obrve, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like