Ujednačena četkica za šminku šminke

Ova jedinstvena kozmetička četkica za šminkanje je potpuno četkasta ručna četkica sa ličnom veličinom. Četkica s ravnom glavom savršena je za poliranje i miješanje. Izrađen je od izuzetno gustih, super mekanih, vrhunskih sintetičkih vlakana, koja se mogu lako očistiti.

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: Uniform makeup kozmetička podloga za četkicu.

Model NO: F4

Upotreba: Lice

Materijal za kosu: Sintetička kosa

Materijal ferula: aluminijumski ferul

Materijal ručke: Drvena drška

LOGO: Prilagođeno

Boja: Prilagođeno

Pakovanje: OPP / kutija u boji


Opis:

Tečno, krem ili proizvode u prahu nanesite bez napora i besprijekorno pomoću ove Uniform Makeup Cosmetic Foundation četkice. Četkica s ravnom glavom savršena je za poliranje i miješanje. Izrađen je od izuzetno gustih, super mekanih, vrhunskih sintetičkih vlakana, koja se mogu lako očistiti. U usporedbi s prirodnim vlaknima, sintetička vlakna ne apsorbiraju šminku što može uzrokovati pjege i neujednačene nanose te osigurava lak proces čišćenja bez prolijevanja.

Čvrste i mekane čekinje s ravnim vrhom savršene su za sve vrste temelja za koje je zajamčeno da stvaraju ravnomjeran izgled. Stoga je daleko superiornije korištenje kozmetičke spužve ili blendera. Štoviše, crna drvena drška ergonomsko je dizajnirana da osigura bolje prianjanje i neće se otkotrljati s bilo koje površine, pružajući vam optimalnu kontrolu i udobnost što rezultira savršenim vremenom za nanošenje. Kao što je profesionalno i praktično, ova Uniform Makeup Cosmetic Foundation Brush čini savršen poklon za žene.


Veličina četke fonda:

Neformirati


Proširiti:


kratak uvod


Glava četke temeljne četke obično je izrađena od sintetičkih vlakana, pa su četkice relativno tvrde, a vrh četkice glatka i glatka. Glavna svrha četke je četkanje temelja. Mnogi profesionalni majstori šminkanja koriste četkicu za izradu temelja. To je zato što je temeljni kist temeljniji.


Hot Tags: jednolika četkica za šminkanje kozmetičke podloge, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like