Mini Kabuki praškast četkica u boji

Ova mini četkica s prahom Kabuki ima lepršavu četkicu i sjajnu ručku olakšavajući upotrebu ove četke s puderom. Sa dizajnom kapa je dobar za snimanje tokom putovanja. Sada je trend sintetička kosa bez kulta. Dobro izgleda aluminijska ručka s sjajnom oksidacijom uz prilagođenu boju.

Detalji o proizvodu

Mini Kabuki praškast četkica u bojiLijepa, laka i profesionalna, ova mini četkica u obliku pudera u prahu najbolji je alat za šminkanje za zaposlene žene u pokretu. Fleksibilna i gusta četkica u obliku kupole sastoji se od vrhunske, ultra-meke sintetičke kose koja je prilagođena tako da djeluje sa labavim i kompaktnim puderima.


Mini Kabuki četkica za puder je idealna za ravnomjerno raspršivanje pudera po cijelom licu.


- Umočite u labavi prah i dodajte višak proizvoda u poklopac prije nanošenja. Prašina preko lica u kružnim pokretima čini vaš završetak savršenim.

- nakon što četkicu koristite više puta, operite je sapunom ili sredstvom za čišćenje četkom.Mini Kabuki Powder Brush Color Customized

Mini Kabuki Powder Brush Color Customized-2

Čekinja čovjek napravio perje
Ručka aluminij sa dobrom oksidacijom
Boja boja četkice i ručke može se prilagoditi
Prednosti mini veličina pogodna za uzimanje

Originalni
Guangdong, Kina
Upotreba
Lice, šminka
Vodeće vrijeme 40 ~ 45 dana nakon potvrđenog uzorka
Rok plaćanja T / T, L / C, PaypalSlični predmeti

Mini Kabuki Powder Brush Color Customized-3


Uzorak politikeŽeleli bismo da napravimo besplatan uzorak za vas dok ne budete zadovoljni sa uzorkom. Napravit ćemo uzorak vrlo pažljivo za vas.

Naplata uzorka je besplatna, ali troškove isporuke za uzorak moraju platiti kupci u skladu s pravilom naše kompanije.


Imate li DHL račun ili FedEx račun?

Ako imate, možete li nam poslati broj svog DHL računa ili FedEx račun? Hvala ti puno.
Prednosti naše fabrikeTvornica četkica za šminku Shenzhen Xiuzhuang imala je preko 12 godina iskustva s četkicama za šminkanje i vodeća je dobavljač četkica za šminkanje trgovcima i distributerima širom svijeta, koji opslužuju umjetničku školu, kozmetički salon, profesionalni komodač, trgovinu ličnih proizvoda i šminke. Ponosni smo što možemo ponuditi najnoviji stil u setu četkica za šminku i jednostruke četkice za šminku.


Nudimo kompletnu liniju jednostruke četkice kao što su četkica u prahu, četkica za temelj, kabuki četkica, četkica za konture, četkica za sjenilo, četkica za oči, četkica za obrve i podrška prilagođena. Naše osoblje u prodaji i tehničkoj podršci je na raspolaganju da vam pomogne u odabiru prave zaštite za vašu aplikaciju kao i da vam pruži uzorke naših proizvoda na procenu.


Zalažemo se za pružanje najvišeg nivoa usluge kupcima, konkurentne cijene, brzu isporuku i sveobuhvatnu, vrhunsku ponudu proizvoda. Naš krajnji cilj je vaše zadovoljstvo.


Hot Tags: mini kabuki prah četkica u boji prilagođena, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like