Set 5 četkica za šminku od sintetičke kose za kosu

Set 5 četkica za šminku od sintetičke kose za kosu

Riječ je o 5 kit plastičnih multi-funkcionalnih kozmetičkih četkica.
Elegantna ručka ljubičaste boje i kosa bijelo-ružičaste boje čine četkicu jedinstvenom i nježnom.

Detalji o proizvodu

Set 5 četkica za šminku od sintetičke kose za kosu
U oglašavanju se navodi da četkicama za šminku možete ravnomjerno četkati temeljce, a prašak za šminku proći prosječno. Sumnjao sam da je to zato što mislim da je spužva dovoljno dobra. Ali jedno vrijeme sam kupovao na Tmall-u. Tražilica je preporučila vrlo atraktivan set četkica. Nakon što sam kliknuo na link na stranici proizvoda, ustanovio sam da mi je cijena bila jako dobra, te je uvođenje kompleta četkica pokazalo da je ovaj set vrlo prikladan za mene. Napokon sam donio ovaj set četkica. Primio sam ga za tri dana.Nježno sam otvorila ambalažu, pojavio se divan set četkica i bilo je zaista zanimljivo. Čekinja je bila meka poput bebine kose. Aluminijum i ručka izgledali su vrlo čvrsto. Koristila sam kistom čistom vodom. Zatim ih stavite ispod sunčanih naočala. Sintetička kosa je postala suha nekoliko sati.Četke sam sljedećeg jutra koristila za šminku. Četkica četkice za temelj mogla bi se vrlo dobro uhvatiti za temelj i nježno je lijepila temelj na moje lice. Nakon toga četkicom u prahu ravnomjerno razmažite puder za šminku na licu. Četkica za konturu također usavršava moje organe s pet osjetila. Moj nos izgledao je više 3D, a cijelo lice izgledalo je zgodno kao i slavna osoba. Preporučujem ovaj set četkica i za vas. A rekao sam ti da sam muško. Takođe su i vrlo pogodne četke za muškarce. Molim te donesi ga kući.


Kit 5 Synthetic Hair Plastic Makeup Brush Set-1

Projekat Set 5 četkica za šminku od sintetičke kose za kosu
Materijal za rukovanje plastični
Dužina četkice za puder 20.3cm
Dužina četkice za rumenilo 19.5cm
Dužina četkice za podlogu 17.7cm
Dužina četkice za sjenilo 16.2cm
Dužina konturne četke 16.3cm

Dva druga seta za prodaju


Kit 5 Synthetic Hair Plastic Makeup Brush Set-2

Ružičaste plastične fantasitc četkice sa bijelom kosom hvataju djevojačko srce.


Kit 5 Synthetic Hair Plastic Makeup Brush Set-3

Narančasto-crvene djevojačke četkice za šminku pokazuju profinjene i lepršave.


Neke informacije o nama, vaš najbolji partnerXiuzhuang Makeup Tools Ltd jedan je od najdinamičnijih B2B ugovora proizvođača četkica za šminku. Odrastajući brzo od svog osnivanja 2006. godine, Xiuzhuang je partner izbora najinovativnijih, brzorastućih robnih marki Beauty Tools širom svijeta, koje traže kreativnost, visoku kvalitetu i brzinu na tržištu.


Xiuzhuang inspirira svoje klijente inovativnim, remetilačkim make-up proizvodima, putem kojih mogu angažirati, oduševiti i iznenaditi krajnje potrošače.


Sistem vrijednosti tvrtke izgrađen je oko usredsređenosti, okretnosti i izvrsnosti usluga, omogućavajući dugoročno partnerstvo sa svojim klijentima.


Xiuzhuang je sa sjedištem u blizini Hong Kongga, a kupce ima u Sydneyu, Parizu, New Yorku, Los Angelesu, Londonu i Tokiju.


Hot Tags: komplet 5 sintetičkih četkica za šminku od plastike za kosu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like