Osnovne informacije o Blush

- Sep 19, 2018-

Rumenilo, koje je oslikano na licu kako bi koža napravila ružičastu kozmetiku, ima dvije vrste praha i kvalitete ulja, učinit će obraze zdravom ružičastom bojom nakon upotrebe. Blush je najbolji alat za modifikovanje lica i uljepšavanje tena.

Blagi ružičasti prah ima više teksture i stvarnog efekta, odražavajući prirodnu i zdravu ljepotu, pogodnu za masnu kožu i mješovitu kožu. On može efikasno inhibirati sjaj.

Rumenilo je da istakne efekat prirodnog crvenila, u boji treba odabrati sličan ton kože, uglavnom bela koža sa toplom bronzom ili svetlo roza ruž, okruglo lice rumenila može braon, kako bi se postigao efekat mršavosti, dok Tanko lice može biti ružičasta, ružičasta i tako dalje da bi lice bilo crveno.

1. Bolje je biti lagan.

Rumenilo je uglavnom da bi boja izgledala prirodno crvenom bojom, tako da ako nije za specijalni efekt šminke, boja ne bi trebala biti predebela. Prilikom izmišljanja treba obratiti pažnju na simulaciju stvarnog korištenja svjetlosti.

2. Pronađite pravo mjesto

Blush ima funkciju modifikacije lica, pa obratite pažnju na lokaciju rumenila. Očistite lice modela pre nego što pocrvenjeti, tako da možete odabrati odgovarajući oblik rumenila.