Osnovne informacije o četkici za usne i kako ih koristiti

- Jan 04, 2019-

Kozmetika sa sjajilom za usne. Može da učini konture usana čistom i uniformom boje ruža. Izbor četke za usne treba da bude tvrda i umerena u vunenoj traci. Sjaj za usne sa previše mekom kosom je teško uhvatiti kada je obložen ružem za usne. Zamagljena i nesigurna linija usana je naravno neuspjeh cijele šminke. Prijedlozi profesionalnih kozmetičara ne mogu se lako ignorirati.

Četke za usne mogu fleksibilno podesiti lokalnu nijansu usana i delikatne ivice rubova usana. U stvari, bilo da je u pitanju "Hollywood Big Mouth" ili "Classical Beauty Cherry Small Mouth", usne imaju sopstvene svetle i tamne tonove. Da bi naglasili trodimenzionalni smisao, četke za usne su neophodne. Bilo da je to balzam za usne ili sjajilo za usne, ravnomjerno nanesite boju na usne. Precizan obris oblika usana, tako da su usne pune i ravnomerne, trajnije.

mora se bojati od donje usne pri nanošenju ruža. U gotovoj liniji za usne ravnomerno razmazu iznutra prema van. Nakon nanošenja donje usne, naneti gornju usnu na isti način.

Prilikom nanošenja sjajila za usne četkom za usne, nemojte koristiti previše sile, ne dopustite da se čekinje previše savijaju, kako ne bi pale i razbile se.

SAVETI: koristite različite boje ruža za usne, obrišite četkicu za usne s ručnikom za tkivo i sredstvom za čišćenje usana i obrišite ga ubrusom s vodom.