Klasični miks boja i četka za barut

Ucijenjena vrsta klasičnog miješanja boja i četka za prašak pruža preciznu prijavu za konture i Ljeskica prah. Četka se proizvodi od sintetičke kose, koja je vrlo glatka, tako da ne može da uzme previše proizvoda, što omogućava meko izdiranje praha ili za korištenje krem blusa.

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: 3tonovi odgovarajućeg Končetka i prah od baruta

Model ne: F2

Koristi: lice

Materijal za kosu: sintetička kosa

Ferpravilni materijal: aluminijum ferpravilo

Nositi materijale: Drvenja za drva

LOGO: prilagođeni

Boja: prilagođeni

Ambalaža: OPP/boja kutija


Opis:

Ova klasična miješanja boja i četka za barut su dizajnirane za primjenu. To je više od oblikovanja. Radi se o oblikovanju i naglasavanju divnog oblika lica sa savršenom mješavinu pramenova i sjena. Tapered oblik pruža preciznu prijavu za pritisnute konture i Ljeskica prah.

Četka je napravljena od sintetičke kose, što je čovjek koji je napravio materijal. Sintetičke bristvice su veoma glatke, tako da ne mogu da pokupe previše proizvoda, što omogućava meko zdiranje baruta ili za korištenje sa krem-crvenvicama. U međuvremenu, lakše je čistiti, jer bristovi ne apsorbiraju pigmente. Ova klasična miješanja boja i četka za prah također traju duže, jer je manje sklona šteti od šminke i čistača. Štaviše, četka je opremljena čvrstom dršnom drvima, koja može poboljšati efekt antikočenja i ugodno je držati se u rukama i stilom u izgled, lako i pogodno za rad. To je otporno na nošenje i trajno.

Naša klasična miješanja boja i četkica za prašak mogu da postignu multi-upotrebu. Može raditi sa krem, tekućim ili proizvodima za rasvjetu, osvjetljenje, postavljanje i više. Za djevojke, mora se nositi sa izuzetnom ukom.12

Proširi:


Iskorištenost, namještanje šminke. Razmaz barut ili svijetleći prah, Puhni u višak, ravnomjerno pranje lica, također korišteno da se očisti sjena na obrazima.


Karakteristika

jedan. fleksibilno tijelo, je najveća Kozmetička četkica.

2. eliptična četkica je najmanje 5cm duga i udobna za korištenje dok povetarac četka lice.


Hot Tags: Klasiиna miks boja i иetka za barut, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, prilagođeni, besplatni primjeri.

Upit

You Might Also Like