FSC bambus se bavi kozmetičkim Četkkom za puder

Vrlo jednostavna organska kozitna četkica čini vaš život jednostavnom ali elegantnom.
Dvije opcije crno-bijelo za tebe.

Detalji o proizvodu

FSC bambus se bavi kozmetičkim Četkkom za puderBambus je veoma elegantan simbol u Kini. To je zato što raste ravno sa praznim tijelom unutra. Mnogo mi se sviđa bambus. Kada je bambus napravljen za četku za šminku, donosi eleganciju i nepovredivost prema četkama. Mi smo dizajnirali ovu kozmetičku četkicu i nadamo se da će ova Šova od bambusa donijeti jednostavnu i razliku življenja našim mušterijama.


Bijeli žitni i narandžasti završetak se podudaraju sa bambusom, a u bijeloj boji se sigurno bolje gleda. Možeš da ga kupiš u jednoj ili u četkama. Oboje smo dobrodošli. Vjerujemo da se nikome neće svidjeti ova četkica. Kada ga koristite, morate osjetiti njegovo dobro korištenje i poseban izgled iz drugih četkica.


FSC Bamboo Handle Cosmetic Brush For Powder-1

FSC Bamboo Handle Cosmetic Brush For Powder-2

StavkuFSC bambus se bavi kozmetičkim Četkkom za puder
Boja za stavkuboja drveta, crna, bela, narandža
sreditiFSC bambusa
Fervlaova bojacrno-bijelo
Cijenu$0,7/PC
Jedna slična četkica za puder:

FSC Bamboo Handle Cosmetic Brush For Powder-3

Super lepa platformske roze boja nam donosi mnogo dobrih uspomena. Toliko je volimo.
Više vrlina našeg proizvoda:


Ne moraš da se šminkaš od dobrog umetnika za šminkanje da bi postigao to besprijekorno, jer, sa par korisnih četkica, svaka dama je umjetnik. Ova četkica za šminku je produžetak vaših ruku, i oni čine svijet razlikom što izgledate.Ovaj bambus se može napraviti kao komplet najboljih 8 četkica za šminku koja će učiniti da se osjećate kao umjetnik-na kraju krajeva, šminka je sve o samoizražavanju i to je zaista posao.Ova četkica za kosu izgleda kao obična četkica za farbanje i savršena je za to. Ona velikodušno primjenjuje proizvod za intenzivan izvještaj boje i srednji za visoke korice. Veličina je idealna za preciznu primjenu, a njegovo paperjaste vlakno drvo se može koristiti praškom.

Hot Tags: fsc bambus se bavi kozmetičkim četkice za puder, Kinu, proizvođače, dobavljače, fabriku, prilagođene, besplatne uzorke.

Upit

You Might Also Like